Het Bedrijf

Al drie generaties lang kunt u bij Huisman Installatietechniek BV terecht voor diverse installatietechnische werkzaamheden. We zijn een betrouwbaar en gedegen familiebedrijf. De kennis  en het ondernemerschap wordt al 80 jaar overgedragen van vader op zoon.

Ruim 30 jaar geleden nam Micky Huisman samen met zijn broer Theo het bedrijf over van zijn vader Bernardus. Vervolgens was hij enkele jaren alleen eigenaar, maar sinds 1 januari 2009 zijn beide zoons Bart en Michiel in het bedrijf gestapt.  De passie en de gedrevenheid voor het installatiewerk is vanuit hun jeugd met ze meegegroeid.

Naast enthousiasme voor het werk is Huisman Installatietechniek een bedrijf dat bouwt op vakmanschap. Technische installaties moeten behalve optimaal functioneren, ook voldoen aan de gestelde eisen. Huisman Installatietechniek voert alle werkzaamheden conform wetgeving en normering uit. Als erkend installateur zijn we aangesloten bij de UNETO-VNI. Wij bieden u daarmee de zekerheid waarop u jarenlang kunt vertrouwen.

Omdat kwaliteit en deskundigheid voor ons erg belangrijk zijn, houden medewerkers en directie hun vakinhoudelijke kennis op peil. Dat doen we door middel van scholing en het uitwisselen van kennis met toeleveranciers en onze collega’s.
IMG_4018