Vacature: Projectleider

Huisman zoekt

Een zelfstandig functionerende projectleider in de installatietechniek. Eigenlijk de projectleider van de projectleider. Je kunt een team van hardwerkende mannen en vrouwen aansturen op het gebied van E&W. Je weet precies wat klanten tevreden stelt en je zorgt ervoor dat de mensen op de werkvloer de lat hoog leggen. Je houdt het overzicht en stuurt bij waar nodig. Je hebt parate kennis van de huidige techniek, niet door bluf of grootspraak. Zeggen is doen! Dat wil onze klant en daar staan wij voor. Je hebt een MBO niveau 4 diploma E of W (liefst beide) op zak en HBO denkniveau, want een papiertje is niet inherent aan wat je in huis hebt., Je kleedt je representatief, want je bent net als al onze medewerkers ons uithangbord. Maar denk niet aan driedelig pak, een spijkerbroek en overhemd volstaat.

Huisman biedt

Een baan voor 4 of 5 dagen, jij mag het zeggen. Uiteraard krijg je marktconform betaald. Maar hé, dat krijg je ook bij de concurrent. Wat wij daarbij nog bieden, is een familiebedrijf in het goed bereikbare Joure, waar de lijntjes kort zijn en jouw mening telt. Je krijgt ruimte om op jouw manier een team aan te sturen. Wij werken in een informele setting. Iedere dag beginnen we gezamenlijk met een kop koffie en op vrijdag sluiten we af met een biertje (wat we nu helaas missen door de huidige Covid19 restricties).

Zoek je een baan en kun je je vinden in bovenstaande? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je nog genoeg vragen hebt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij willen graag met jou in gesprek om al jouw vragen te beantwoorden. Je mag natuurlijk altijd een kijkje nemen op deze website.

Wil je graag bij ons komen werken?


Mail jouw motivatie en curiculum vitea naar mhuisman@huismaninstallatietechniek.nl

Huisman Installatietechniek Joure

Wenst u contact?

Is bovenstaande informatie u nog niet duidelijk en heeft u nog vragen, vul het formulier dan gerust in wij nemen dan contact met op.

Ik zou graag contact over:

© Huisman Installatietechniek 2023 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl