Nieuws

Uneto-VNI wordt Techniek Nederland

Huisman Installatietechniek | Uneto-VNI wordt Techniek Nederland
17-01-2020

Al jaren zijn wij aangesloten bij dé branchevereniging voor erkende installateurs en adviseurs. Sinds kort is de naam gewijzigd van Uneto-VNI naar Techniek Nederland. De branchevereniging staat voor vakmanschap en kwaliteit. “Zaken doen met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.” En dat is ook waar wij voor staan.

Door lid te zijn van Techniek Nederland blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Immers, onze wereld verandert in razendsnel tempo en slimme techniek maakt steeds meer mogelijk. We leven in een tijd waarin alles en iedereen altijd bereikbaar is en we vinden het allang niet meer vreemd dat apparaten met elkaar kunnen communiceren. We willen langer thuis wonen mét goede zorg, we willen minder files en steeds meer comfort waar ook in huis. We willen ondernemen, groeien, steeds nieuwere producten, efficiëntere bedrijfsprocessen en flexibele gebouwen. Tegelijkertijd staan we voor grote uitdagingen voor onze toekomst; de energietransitie, veilige digitalisering, mobiliteit, verstedelijking, vergrijzing: stuk voor stuk ontwikkelingen met grote gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Meer dan welke sector ook maken de leden van Techniek Nederland de technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.

Techniek Nederland vertegenwoordigt ruim 6.300 bedrijven en is als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Bron: www.technieknederland.nl


Laatste nieuwsberichten:

© Huisman Installatietechniek 2023 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl