Duurzaam

Huisman Installatietechniek heeft oog voor duurzaamheid

Energiezuinig wonen is comfortabel, geldbesparend en toekomstbestendig wonen. Wij vinden dat belangrijk en proberen dus goed op de hoogte zijn van de voor u meest interessante mogelijkheden op het gebied van duurzame energietechnieken.

Zonnepanelen, zonneboilers, warmtepomp, infraroodpanelen, lage temperatuur verwarming; er zijn volop mogelijkheden om energie te besparen én om energie op te wekken. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op met ons. Energiezuinig wonen is maatwerk. Wij komen graag bij u langs om samen met u uw woning te bekijken.

Energieloket Tûk Wenjen

Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, zijn wij aangesloten bij het initiatief Tûk Wenjen van de gemeente De Fryske Marren. In het Energieloket Tûk Wenjen werken we samen met andere bedrijven aan een goed geïsoleerde gasloze woning, die als voorbeeld dient voor de inwoners van de gemeente. Daarnaast informeren wij inwoners op gezette momenten over de mogelijkheden voor hun woning.

Als Erkend installateur zijn wij aangesloten bij de Stichting Meer met Minder.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op. Vraag vrijblijvende informatie aan over de mogelijkheden.

Contact

Wenst u contact?

Is bovenstaande informatie u nog niet duidelijk en heeft u nog vragen, vul het formulier dan gerust in wij nemen dan contact met op.

Ik zou graag contact over:

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl