Verwarming

Verwarming is in Nederland onmisbaar. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om woningen en bedrijfspanden te verwarmen. Installatietechniek Huisman is dé verwarmingsspecialist van Joure en omstreken en informeert u graag over de mogelijkheden.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van verwarmingssystemen?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Er is dan ook een toenemende vraag naar duurzame(re) verwarmingssystemen, waarbij energiezuinigheid en efficiëntie voorop staan. Afhankelijk van het soort woning of bedrijfspand kunt u verschillende opties overwegen. Is uw woning voorzien van een CV-ketel? Dan kunt u een energiezuinige HR-ketel installeren. Ook op het gebied van radiatoren zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zo kunt u design radiatoren laten plaatsen welke beter passen bij uw interieur. Door uw verwarmingsinstallatie te combineren met een slimme thermostaat kunt u veel efficiënter verwarmen. Ook kunt u overwegen om over te stappen op vloerverwarming. Kiest u voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dan kunt u behalve van een verhoogd wooncomfort profiteren van een zeer aantrekkelijk rendement. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die u heeft op het gebied van verwarming.

Kunnen jullie mij adviseren over verwarming?

Ja, dat is geen enkel probleem! Bij het opstellen van een verwarmingsplan is het van essentieel belang dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de manier waarop deze ruimtes gebruikt worden. Installatietechniek Huisman is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties en kan u van een deskundig advies op maat voorzien. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven graag van dienst!

Hoe zit het met het onderhoud van mijn verwarmingsinstallatie?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw verwarmingsinstallatie. U betaalt dan een vast, laag bedrag per maand, en krijgt automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Op die manier bent u verzekerd van een veilig, zuinig functionerend verwarmingssysteem met een lange levensduur.

Ja, ik wil meer weten over verwarming!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van (duurzame) verwarmingssystemen? Of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Bekijk hieronder onze diensten of neem contact op met Huisman Installatietechniek voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: verwarming

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl