Loodgieterswerk

We beschouwen het als vanzelfsprekend dat onze riolering, watervoorziening en afvoeren naar behoren functioneren. Maar wanneer er een probleem ontstaat in de vorm van bijvoorbeeld een verstopping of lekkage, is het zaak dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Installatietechniek Huisman is u ook op het gebied van loodgieterswerk graag van dienst!

Voor wat voor loodgieterswerk kan ik bij jullie terecht?

U kunt bij Installatietechniek Huisman terecht voor alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het repareren van kapotte waterleidingen en CV-ketels, het opsporen en verhelpen van lekkages, het ontstoppen van verstopte afvoeren en het aanleggen, aanpassen en onderhouden van diverse sanitaire installaties.

Mijn sanitaire voorzieningen zijn langere tijd niet gebruikt, loop ik risico?

Wanneer er tijdelijk geen waterdoorstroming mogelijk is (bijvoorbeeld wanneer een verstopte afvoer niet meteen verholpen wordt of een sanitaire ruimte in de vakantie niet gebruikt wordt), bestaat het risico op legionella besmetting. De legionella bacterie ontstaat in stilstaand water en verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Mensen die deze druppeltjes inademen, kunnen heel ziek worden, mogelijk zelfs met fatale gevolgen. Het is dan ook van levensbelang om dergelijke omstandigheden te voorkomen. Indien u twijfelt over de veiligheid van de sanitaire voorzieningen in uw woning of bedrijfspand, kunt u onze specialisten inschakelen en een legionella onderzoek laten uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor legionella preventie.

Ja, ik wil meer weten over loodgieterswerk!

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van loodgieterswerk? Neem dan contact op met Installatietechniek Huisman over de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Onze vakmensen helpen u graag verder!


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: loodgieterswerk

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl