Duurzame energie

De almaar stijgende energietarieven en de bewustwording van het feit dat traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn, zorgt voor een toenemende vraag naar duurzame oplossingen. Als vooruitstrevend installatiebedrijf vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. 

Ik wil graag besparen op mijn energieverbruik, hoe pak ik dat aan?

Indien u graag uw steentje wilt bijdragen aan een betere toekomst en tegelijkertijd wilt besparen op uw maandelijkse energierekening, zijn er meerdere opties die u kunt overwegen. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler, waarmee u gebruik kunt maken van de gratis energie van de zon. U kunt ook een warmtepomp laten installeren, welke warmte onttrekt aan de buitenlucht, het grondwater of de bodem, en deze warmte gebruikt om uw woning te verwarmen. 

Of wat dacht u van een pelletkachel, die in plaats van op aardgas werkt op pellets van gerecycled afvalhout?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Het mooie is dat u voor veel duurzame oplossingen ook subsidie kunt aanvragen, waardoor u de investering nog sneller kunt terugverdienen.

Indien een dergelijke investering momenteel niet tot uw mogelijkheden behoort, zijn er ook meer laagdrempelige mogelijkheden om te overwegen. Zo kunt u al een aardige besparing realiseren door het opnieuw inregelen van uw installatie.

Ja, ik wil meer weten over duurzame energie!

Installatietechniek Huisman komt graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken en u te adviseren over met welke duurzame oplossingen u van het hoogste rendement kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of maak direct een afspraak met ons!

 


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: duurzame energie

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl