Sanitair

Uw sanitaire voorzieningen zijn van groot belang voor uw wooncomfort. Installatietechniek Huisman is gespecialiseerd in sanitair en is u ook op dit gebied graag van dienst. 

Ik wil mijn badkamer/toilet laten renoveren, kan ik daarvoor bij jullie terecht?

Jazeker! Wij kunnen u gedurende het hele proces van dienst zijn bij de renovatie van uw badkamer en/of uw toilet. Van de eerste ontwerpen tot aan de levering van uw sanitair en van het opnieuw betegelen van de ruimte tot aan de afwerking.  

Hoe zit het met sanitair reparaties?

Ook voor reparaties zijn de sanitair specialisten van Installatietechniek Huisman u graag van dienst. Het maakt niet uit of het nu gaat om een lekkende kraan, een kapotte leiding, een verstopte afvoer of een gebarsten toiletpot, wij kunnen alle denkbare sanitair reparaties uitvoeren.

Wat kunnen jullie nog meer voor mij betekenen?

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en mag u zelf de indeling en inrichting van de sanitaire ruimtes bepalen? Dat is dé kans om eindelijk de badkamer die u altijd al wilde hebben te realiseren. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droombadkamer en kunnen uiteraard ook de uitvoering van de werkzaamheden verzorgen.

Ja, ik wil meer weten over sanitair!

Heeft u behoefte aan een deskundig advies? Of weet u al precies hoe uw sanitaire ruimte eruit moet komen te zien en wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatietechniek Huisman – wij zijn u graag van dienst!


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: sanitair

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl