Dak- en Zinkwerk

U staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil, maar het dak van uw woning (of bedrijfspand) krijgt veel te verduren. Wind, regen, sneeuw, kou en warmte kunnen op den duur voor slijtage en beschadigingen zorgen. Gelukkig kunt u ook voor dak- en zinkwerk terecht bij Installatietechniek Huisman!

Mijn dak lekt, wat nu?

Lekkages beginnen vaak klein en lijken niet al te ernstig. Echter is het noodzakelijk dat dergelijke problemen zo snel mogelijk worden aangepakt. Gebeurt dit niet, dan kan een beginnende lekkage snel verergeren, met alle gevolgen van dien. Het is bovendien belangrijk om altijd een specialist in te schakelen; die kan vaak vrij snel de oorzaak achterhalen en de lekkage op de juiste manier verhelpen. 

Is dak onderhoud echt noodzakelijk?

Jazeker! Net als uw CV-ketel hebben uw dak en dakgoten eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Op die manier kunt u problemen voorkomen en de levensduur van uw dak met jaren verlengen. En dat scheelt op de lange termijn een hoop onnodige kosten!

Wat kunnen jullie nog meer voor mij betekenen?

Als dak- en zinkwerk specialist kan Installatietechniek Huisman u van dienst zijn bij alle dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw dakbedekking, het plaatsen, herstellen of vervangen van dakgoten, onderhoudswerkzaamheden of het uitvoeren van reparaties. Wij staan voor u klaar! 

Ja, ik wil meer weten over dak- en zinkwerk!

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van dak- en zinkwerk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Indien u te maken heeft met een beschadiging aan uw dak, adviseren wij u om ons even te bellen; op die manier kunnen wij u namelijk sneller van dienst zijn. 


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: dak- en zinkwerk

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl