Installatietechniek

Vakmanschap, de basis voor installatiebedrijf Huisman in Joure dat al ruim 80 jaar bestaat. Wij zijn een totaal installatiebedrijf;  technische installaties en sanitair onder één dak, in één bedrijf. Dat maakt ons een sterke speler in de installatie- én sanitairwereld.

Installatiebedrijf

Voor uw  gas- of elektra-installaties, een nieuwe cv-ketel of het onderhoud, zonnepanelen of een warmtepomp;  u kunt bij ons terecht! Huisman Installatietechniek heeft de jarenlange kennis en ervaring. Nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, maar ook verbouw, uitbreiding of renovatie, we doen het allemaal.

Badkamerspecialist

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of is uw bestaande badkamer toe aan een opknapbeurt? Wij helpen u graag; van een creatief ontwerp en deskundig advies tot vakkundige installatie door eigen monteurs. Alle bijkomende werkzaamheden, van A tot Z. Liever zelf de handen uit de mouwen steken? Geen probleem. We leveren u ook graag de juiste materialen met het juiste advies, zodat u zelf aan de slag kunt. Om voor u de betere badkamer te kunnen realiseren zijn wij  sinds 1993 aangesloten bij de landelijke vereniging Sanidrõme.

Sprinklertechniek

Bij goed vakmanschap en sterk ondernemerschap hoort ontwikkeling. Sinds 2015 heeft het installatiebedrijf een nieuwe specialisatie toegevoegd: woningsprinklers! Een nieuwe, groeiende en specialistische ontwikkeling in de woning- en vooral utiliteitsbouw. Kijk op huismansprinklertechniek.nl voor meer informatie.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op. Vraag vrijblijvende informatie aan over de mogelijkheden.

Contact

Wenst u contact?

Is bovenstaande informatie u nog niet duidelijk en heeft u nog vragen, vul het formulier dan gerust in wij nemen dan contact met op.

Ik zou graag contact over:

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl