Elektra

Met name bij renovaties en verbouwingen moet soms de bestaande elektriciteitsinstallatie worden aangepast, of soms zelfs geheel worden vervangen. De elektriciens van Installatietechniek Huisman beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van elektra!

Voor welke elektra-gerelateerde werkzaamheden kan ik bij jullie terecht?

U kunt bij Installatietechniek Huisman terecht voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars;
  • Het installeren van verlichtingssystemen;
  • Het aanpassen of volledig vernieuwen van uw meterkast;
  • Het in kaart brengen van uw huidige elektra installatie;
  • Het aanpassen of vervangen volledige elektriciteitsinstallaties.

Is er risico bij de werkzaamheden?

Elektra is een vak apart. We raden dan ook aan om nooit zelf aan de slag te gaan met elektra, maar altijd een erkende elektricien in te schakelen. De vakmensen van Installatietechniek Huisman hebben een gespecialiseerde opleiding genoten en weten precies hoe ze de werkzaamheden op veilige en verantwoorde wijze moeten uitvoeren. Alle elektra-gerelateerde werkzaamheden worden uitgevoerd conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige, kwalitatief hoogwaardige installatie.  

Ja, ik wil meer weten over elektra!

Voor meer informatie over onze diensten op het gebied van elektra kunt u contact opnemen met Installatietechniek Huisman te Joure. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: elektra

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl