Laadpalen

Het aantal elektrische auto’s in Nederland neemt steeds verder toe. Dat is natuurlijk mooi, maar al die auto’s moeten vanzelfsprekend wel worden opgeladen. Daarom behoort de levering en installatie van laadpalen ook tot onze specialisaties.

Ik wil een laadpaal in mijn straat laten plaatsen, is dat mogelijk?

De meeste gemeentes in ons land zijn druk bezig om meer openbaar toegankelijke laadpalen te plaatsen. Dit kost natuurlijk wel tijd en geld, dus het is mogelijk dat er in uw directe omgeving nog weinig tot geen laadpalen te vinden zijn. Bezitters van een elektrische auto die niet over eigen terrein beschikken, kunnen bij hun gemeente een vergunning aanvragen voor een laadpaal. 

Wanneer de gemeente toestemming geeft om de laadpaal te plaatsen, zal deze (inclusief bord) op de openbare weg bij een parkeerplaats worden geïnstalleerd. U moet er wel rekening mee houden dat ook andere mensen hun elektrische auto hier mogen opladen. Het feit dat u de vergunning heeft aangevraagd betekent dus niet dat u exclusief recht heeft op gebruik van de laadpaal.

Kan ik een laadpaal op mijn eigen terrein laten plaatsen?

Als u eigen terrein tot uw beschikking heeft, dan mag u hier altijd een eigen laadpaal laten plaatsen. Installatietechniek Huisman regelt dit graag voor u. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een eigen laadpaal. Gaat u akkoord, dan kunnen wij deze op korte termijn op de gewenste plek komen installeren. Een laadpaal op eigen terrein is ideaal; het is immers uw eigendom, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u geen plek kunt vinden voor het opladen van uw elektrische auto.

Ja, ik wil meer weten over laadpalen!

Bent u benieuwd naar de kosten van een laadpaal op uw eigen terrein? Neem gerust contact op met Installatietechniek Huisman voor een vrijblijvende offerte. Onze elektra specialisten zijn u graag van dienst!


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: laadpalen

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl