Inregelen installatie

Dat een installatie functioneert, wil niet per definitie zeggen dat deze ook effectief en zuinig functioneert. Installatietechniek Huisman vertelt u graag meer over het inregelen van uw verwarmingsinstallatie. 

Is mijn verwarmingsinstallatie goed ingeregeld?

Heeft u problemen met één of meer radiatoren? Warmen ze slechts gedeeltelijk op, duurt het opwarmen erg lang of zit er eentje tussen die misschien helemaal niet wil opwarmen? Dan is uw verwarmingsinstallatie waarschijnlijk niet goed ingeregeld. In principe is dit geen ramp. Maar het creëert wel ongemak. Bovendien moet de CV-ketel dan veel harder stoken om uw woning op de gewenste temperatuur te krijgen – en te houden – wat vaak resulteert in onnodig hoge energierekeningen. Door uw installatie opnieuw in te laten regelen, kunt u deze problemen verhelpen en gaat uw energierekening omlaag. U betaalt tenslotte al genoeg, nietwaar?

Hoe werkt dat inregelen?

Installatietechniek Huisman stuurt graag een monteur bij u langs om uw installatie opnieuw in te regelen. Hij zal het systeem dan helemaal nalopen om te controleren of alles naar behoren werkt. Vervolgens zal hij de radiatoren waterzijdig inregelen. Daardoor worden ze weer van de juiste warm water toestroom voorzien, zodat ze weer opwarmen zoals de bedoeling is. Het is mogelijk om eventueel een thermostatische afsluiter te plaatsen, zodat u gebruik kunt maken van automatische debietregeling. Op die manier voorkomt u dat u onnodig veel energie verbruikt.

Ja, ik wil meer weten over installaties inregelen!

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot installaties inregelen? Neem gerust contact op met Installatietechniek Huisman. Meteen een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!

 

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: inregelen installatie

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl