Meterkasten

We staan er vaak niet bij stil, maar soms kan het nodig zijn om een meterkast te vervangen. Bijvoorbeeld als u een oude meterkast met slechts 3 groepen heeft, of wanneer u behoefte heeft aan meer capaciteit. Installatietechniek Huisman is een specialist op het gebied van elektra en kan ook een nieuwe meterkast voor u plaatsen. 

Wanneer vervang je een meterkast?

Een groot aantal woningen zijn nog voorzien van de oorspronkelijke meterkasten. In veel gevallen zijn dit zogeheten 3-groepenkasten. Enkele tientallen jaren geleden volstonden deze prima – toen hadden we ook alleen nog maar wat verlichting, een koelkast, een wasmachine en met een beetje geluk een televisie. Tegenwoordig hebben de meeste huishoudens ook nog een CV-ketel, droger, vaatwasser, (combi)magnetron, een elektrische oven, computers en niet te vergeten smartphones, tablets en laptops die moeten worden opgeladen. Die oude 3-groepenkasten zijn daar niet op berekend, waardoor de groepen snel overbelast kunnen raken. Daarbij laat de veiligheid in deze woningen vaak te wensen over. Indien u nog zo’n oude meterkast heeft, kan het zeker de moeite waard zijn om deze te laten vervangen.

Wat kan Installatietechniek Huisman voor mij betekenen?

Installatietechniek Huisman komt graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken en u te informeren over de mogelijkheden. Daarbij kunnen we u vanzelfsprekend ook van een gedegen advies voorzien. Verder kunnen onze specialisten een ontwerp voor een nieuwe meterkast voor u uitwerken. Ook voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast of het monteren van een hoofdschakelaar of aardlekschakelaar bent u bij ons aan het juiste adres.

Ja, ik wil meer weten over meterkasten!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van meterkasten? Of plant u liever meteen een afspraak in? Neem dan contact op met Installatietechniek Huisman. Onze elektra specialisten staan u graag te woord!

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: meterkasten

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl