Inbraakbeveiliging

In 2018 werden er in Nederland 42.798 woninginbraken geregistreerd. Hoewel dat de helft minder is dan zo’n tien jaar geleden, gebeurt het nog steeds te vaak. U wilt er natuurlijk alles aan doen om een inbraak te voorkomen. En dat kan. Door de juiste preventiemaatregelen te treffen, kunt u de kans op een inbraak met maar liefst 90 procent terugbrengen. Ook op het gebied van inbraakbeveiliging bent u bij Installatietechniek Huisman aan het juiste adres!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging?

Wanneer u ons inschakelt voor (het verbeteren van) inbraakbeveiliging, bekijken we vaak eerst de ramen en deuren. We controleren de sloten en bekijken of er ergens zwakke plekken zitten. Daarna kijken we wat we nog meer kunnen doen om het risico op een inbraak te reduceren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een alarminstallatie of camerabewaking plaatsen. Ook domotica kan bijdragen aan het verkleinen van de kans op een inbraak. Zo kunt u bijvoorbeeld de installatie van een slimme deurbel overwegen, of een verlichtingssysteem dat u op afstand (via uw smartphone) kunt bedienen.

Ja, ik wil meer weten over inbraakbeveiliging!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inbraakbeveiliging? Neemt u dan contact op met Installatietechniek Huisman voor een deskundig advies op maat. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw inbraakbeveiliging verzorgen.

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: inbraakbeveiliging

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl