Brandbeveiliging

Het is van levensbelang om te zorgen dat de brandbeveiliging in uw woning of bedrijfspand goed geregeld is. Ook op dit gebied zijn de experts van Installatietechniek Huisman u graag van dienst.

Voldoet uw brandbeveiliging aan de wettelijke eisen?

Brand is een van de meest afschuwelijke dingen die ons kunnen overkomen. Desondanks is er in ons land een bizar groot aantal woningen en bedrijfspanden waar de brandpreventie veel te wensen overlaat. In sommige panden zijn er simpelweg onvoldoende preventieve maatregelen genomen. In andere gevallen is er sprake van een adequate initiële investering, waarna men hoopt kosten te kunnen besparen door het onderhoud aan blusinstallaties of noodverlichting “maar even uit te stellen.” Wat ook tot gevaarlijke situaties kan leiden, is wanneer men verzuimt om na een verbouwing van het pand het ontruimingsplan aan te passen.

Nog afgezien van alle vanzelfsprekende risico’s die de bovengenoemde situaties met zich meebrengen, moet u er ook rekening mee houden dat uw verzekeringsmaatschappij eventuele brandschade slechts gedeeltelijk of helemaal niet zal willen vergoeden, omdat uw brandbeveiliging niet aan de wettelijke eisen voldoet. Zoiets kan een bedrijf de kop kosten!

Wat kan Installatiebedrijf Huisman Installatietechniek voor mij betekenen?

Installatietechniek Huisman komt graag bij u langs om te evalueren of uw huidige brandpreventieplan nog wel voldoet aan de wettelijke eisen - én de eisen van uw verzekeraar. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor advies over brandbeveiliging. Daarnaast leveren en installeren wij diverse brand- en rookdetectie apparatuur, brandblussers, AED-apparatuur en noodverlichting.

Ja, ik wil meer weten over brandbeveiliging!

Neem het zekere voor het onzekere en laat Installatietechniek Huisman uw huidige brandbeveiliging evalueren. Neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: brandbeveiliging

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl