Toiletten

Het toilet mag dan de kleinste ruimte van het huis zijn, het is wel een ruimte waar u dagelijks meerdere malen terugkomt. Als het toilet niet aan uw wensen voldoet, zult u zich daar steeds meer aan gaan ergeren. Installatietechniek Huisman is u graag van dienst bij het vernieuwen van uw toiletruimte.

Ik wil een nieuw toilet laten plaatsen, kan dat?

Een verhuizing of badkamer renovatie is vaak een goede gelegenheid om meteen het toilet onder handen te nemen. Maar ook wanneer de stijl van uw toiletruimte niet naar wens is, of het huidige toilet bijvoorbeeld niet praktisch geplaatst is, kan het de moeite waard zijn om u eens op de mogelijkheden te oriënteren. Onze sanitair specialisten laten u graag zien welke mogelijkheden u heeft in uw toiletruimte. Daarnaast kunnen zij u bijstaan met een deskundig advies en samen met u een ontwerp maken. Uiteraard kan Installatietechniek Huisman ook de levering en plaatsing van uw nieuwe toilet verzorgen.

Ik heb een lichamelijke beperking, kan mijn toilet daarop worden aangepast?

Jazeker! Wij kunnen namelijk ook comfortsanitair leveren en plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde toiletzitting, handgrepen en wandbeugels. Deze hulpmiddelen maken uw toiletbezoek aanzienlijk comfortabeler en veiliger. 

Ja, ik wil meer weten over toiletten!

Installatietechniek Huisman laat u graag zien welke mogelijkheden u heeft op het gebied van toiletten en overige sanitaire voorzieningen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen u graag om ook de kleinste ruimte van uw woning een opfrisser te geven!

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: toiletten

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl