Douche

U maakt dagelijks gebruik van uw sanitaire ruimtes. Het is dan ook wel zo prettig als deze functioneel en comfortabel zijn en dat de stijl aansluit bij uw persoonlijke smaak. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw douche te laten renoveren. Installatietechniek Huisman is u hierbij graag van dienst.

Ik wil mijn douche laten renoveren, kan dat?

Installatietechniek Huisman kan alle werkzaamheden met betrekking tot de renovatie van uw douche uit handen nemen. Vanaf het maken van een nieuw ontwerp tot aan de sloop en afvoer van uw oude douche, tot aan de installatie van het leidingwerk en het afwerken van de voegen. Heeft u een bad dat u wilt vervangen door een douchecabine? Ook dat kunnen wij voor u realiseren.

Kan ik ook bij jullie terecht voor advies?

Jazeker! Als u bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning heeft gekocht waarbij u zelf mag bepalen hoe uw badkamer eruit komt te zien, dan helpen wij u graag bij het maken van een ontwerp. Zo zorgen we er samen voor dat uw douche straks in elk opzicht voldoet aan uw persoonlijke wensen en smaak. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien over de mogelijkheden die de beschikbare ruimte biedt.

Ja, ik wil meer weten over douches!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe doucheruimte? Onze sanitair specialisten zijn u graag van dienst met een deskundig advies! Neem gerust contact op met Installatietechniek Huisman in Joure voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: douche

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl