Keukenkranen

Is uw keukenkraan aan vervanging toe? Bij Installatietechniek Huisman bent u aan het juiste adres! Wij voorzien u graag van een gedegen advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe keukenkraan. Ook kunnen wij de levering en installatie voor u verzorgen.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een keukenkraan?

Er zijn verschillende aandachtspunten om rekening mee te houden als u zich gaat oriënteren op een nieuwe keukenkraan. Hierbij kunt u denken aan:

  • De bediening. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor keukenkraan bediening met standaard draaiknoppen. Maar ook bediening met een hendel, (kruis)greep of sensor behoort tot de mogelijkheden.  
  • De kraanhoogte. Een lage kraan heeft vaak de voorkeur in kleine keukens, waar compactheid en ruimtebesparing van belang is. Een hogere kraan is echter handig voor het vullen van bijvoorbeeld hoge pannen en vazen.
  • De kraanuitloop. Een draaibare kraanuitloop die u opzij kunt draaien is meestal handiger dan een gefixeerde kraanhuls. Voor nog meer bewegingsvrijheid kunt u ook een uittrekbare uitloop overwegen.

 

Wat is er nog meer mogelijk op het gebied van keukenkranen?

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden op het gebied van keukenkranen. Wilt u profiteren van een verhoogd comfort en gebruiksgemak, dan kunt u bijvoorbeeld een kokendwater-kraan laten plaatsen. Deze levert naast koud en warm water ook kokend water, waardoor u geen waterkoker meer nodig heeft. Er zijn zelfs keukenkranen die in staat zijn om kalk en chloor uit het leidingwater te filteren. Hierdoor heeft u geen aparte waterontharder nodig. 

Ja, ik wil meer weten over keukenkranen!

Neem gerust contact op met Installatietechniek Huisman voor meer informatie over keukenkranen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze sanitair specialisten zijn u graag van dienst!

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: keukenkranen

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl