Stoomcabines

Gaat u graag naar de sauna om daar te kunnen genieten van de stoomcabine? U kunt ook thuis genieten van uw eigen stoombad! Installatietechniek Huisman vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Wat is een stoomcabine?

Een stoomcabine is een ruimte met een hoge luchtvochtigheid en een aangename temperatuur van rond de 45 graden Celsius. Het is er dus minder warm dan in de gemiddelde sauna, waardoor het ook voor kwetsbare mensen, ouderen en kinderen geschikt is. 

Wat zijn de voordelen van een stoomcabine?

De hoge luchtvochtigheid in een stoomcabine biedt vele voordelen voor de gezondheid. Een bezoek aan de stoomcabine stimuleert de bloedsomloop, draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, en zuivert de poriën. Het helpt de luchtwegen vrij te maken, iets waar mensen met verkoudheid, bronchitis, astma of andere luchtwegaandoeningen veel baat bij hebben. Daarbij wordt de spanning in spieren en gewrichten verminderd, wat zorgt voor verlichting bij spierpijn, reuma en gewrichtsklachten. Regelmatig gebruik van een stoomcabine helpt bovendien om de weerstand te versterken.

Een stoomcabine thuis, kan dat echt?

Jazeker! Er zijn tegenwoordig volop mogelijkheden om in uw eigen badkamer een stoomcabine te plaatsen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u ervoor kiezen om een aparte stoomcabine bij te laten plaatsen, of uw huidige douche tot een stoomcabine om te laten bouwen. Zo kunt u in het comfort van uw eigen badkamer van alle voordelen van stoom profiteren, wanneer u maar wilt.

Ja, ik wil meer weten over stoomcabines!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de installatie van een stoomcabine in uw badkamer? Neem dan contact op met Installatietechniek Huisman voor meer informatie. Wij helpen graag om uw badkamer om te toveren tot een echte wellnessruimte!

 

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: stoomcabines

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl