Evohome

Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn we bij Installatietechniek Huisman constant op zoek naar innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om te besparen op hun energierekening. Graag laten wij u kennismaken met Honeywells Evohome, een geavanceerd systeem waarmee u niet alleen een behaaglijk binnenklimaat kunt realiseren, maar ook een optimale controle over uw verwarming en energieverbruik.

Wat is Evohome?

Met Evohome heeft u altijd en overal een optimale controle over uw verwarmingssysteem. Het systeem maakt het mogelijk om zelf een verwarmingsschema op te stellen dat in alle opzichten is afgestemd op uw persoonlijke manier van leven. U kunt uw woning gemakkelijk in verschillende verwarmingszones verdelen, welke u op een overzichtelijke manier kunt beheren. 

Via het gebruiksvriendelijke Evohome bedieningspaneel kunt u in elke ruimte van uw huis de gewenste temperatuur instellen. Dit kan echter ook als u onderweg bent, via de Evohome app op uw smartphone of tablet. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van een CV-ketel en radiatoren of van vloerverwarming, Evohome kan op een breed scala verwarmingssystemen worden aangesloten. En omdat Evohome een draadloos systeem is, hoeven er geen ingrijpende sloopwerkzaamheden te worden uitgevoerd voor de installatie.

 

Bespaart Evohome echt zoveel energiekosten?

Met Evohome kunt u uw huis kunt verwarmen op de momenten dat u daar behoefte aan heeft, en alleen in de ruimtes waar het nodig is. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk minder energie gaat verbruiken. Uw maandelijkse energierekening zal merkbaar omlaag gaan!

Ja, ik wil meer weten over Evohome!

Heeft u interesse in Evohome? Neemt u dan gerust contact op met Installatietechniek Huisman voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Uiteraard kunnen wij ook de installatie van het Evohome systeem voor u uitvoeren. 

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: evohome

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl