CV Ketels

De meeste huishoudens zijn zowel voor het verwarmen van de woning als voor warm water afhankelijk van hun CV-ketel. Dat betekent dat wanneer uw CV-ketel kuren begint te vertonen of het plotseling begeeft, dit voor veel ongemak kan zorgen. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Installatietechniek Huisman voor een nieuwe CV-ketel!

Wanneer moet mijn CV-ketel vervangen worden?

Afhankelijk van hoe goed het apparaat wordt onderhouden, gaat een CV-ketel gemiddeld 15 jaar mee. Daarna is hij aan vervanging toe. Vanwege de kosten die gepaard gaan met de aanschaf van een nieuwe ketel, stellen veel mensen ketelvervanging het liefst zo lang mogelijk uit. Maar omdat moderne ketels aanzienlijk zuiniger zijn dan de modellen die een aantal jaar geleden beschikbaar waren, kunt u door het vervangen van uw CV-ketel juist een mooie besparing op uw maandelijkse energierekening realiseren. Ook als u regelmatig geld kwijt bent aan reparaties kan de aanschaf van een nieuwe ketel gewenst zijn. 

Welke CV-ketel is geschikt voor mij?

De keuze voor een CV-ketel wordt bepaald door meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van uw woning, het aantal personen in uw huishouden, en of u graag op meerdere plekken tegelijk warm water wilt kunnen tappen. Onze verwarmingsspecialisten helpen u graag met een deskundig advies op maat of maak gebruik van onze Ketelkiezer!

Welke CV-ketel merken leveren jullie?

Installatietechniek Huisman is officieel dealer van Nefit en Intergas CV-ketels. Wij leveren diverse modellen, zodat er voor elk huishouden een geschikte CV-ketel geplaatst kan worden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud van uw Nefit of Intergas ketel. 

Bekijk hier ons uitgebreide cv-ketels assortiment

Ja, ik wil meer weten over CV-ketels!

Wilt u weten welke CV-ketel het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Of heeft u andere vragen met betrekking tot verwarming of koeling van uw woning of bedrijfspand? Neemt u dan gerust contact met ons op. Installatietechniek Huisman is u graag van dienst!

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: cv ketels

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl