Airco

We mogen in Nederland dan relatief korte zomers hebben, een airco systeem is zeker geen overbodige luxe. Installatietechniek Huisman laat u graag zien welke mogelijkheden er tegenwoordig allemaal zijn op dit gebied. Zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfspanden!

Waarom een airco systeem?

Veel mensen denken bij het woord ‘airco’ aan een systeem dat uitsluitend bedoeld is om ruimtes te koelen. Moderne airconditioning systemen zijn echter in staat tot seizoensafhankelijk functioneren. Dat wil zeggen dat deze geavanceerde systemen zowel kunnen koelen als verwarmen. Daarnaast kunnen deze seizoensafhankelijke airco systemen doorgaans vrij eenvoudig gecombineerd worden met ventilatie. Op die manier kunt u alles regelen met slechts één systeem. En dat kan u, zeker op de lange termijn, een hoop kosten besparen. Bovendien bent u zo, ongeacht het seizoen en de buitentemperatuur, altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat!

Welke airco merken leveren jullie?

Installatietechniek Huisman levert airconditioning systemen van de merken Daikin en Fujitsu. Afhankelijk van het gekozen systeem kan er handmatige of elektronische regeling worden gerealiseerd. Als erkend installatiebedrijf kunnen wij niet alleen de levering maar ook de installatie en het onderhoud van uw airco systeem verzorgen. 

Ja, ik wil meer weten over airco!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een airconditioning systeem voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Installatietechniek Huisman te Joure. We komen graag bij u langs om te bekijken welk airco systeem het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voor u inzichtelijk maken.

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: airco

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl