Luchtbehandeling

Er worden tegenwoordig zeer strenge eisen gesteld aan het binnenklimaat in bedrijfspanden. Dat is niet voor niets. Een goede luchtkwaliteit is immers niet alleen belangrijk voor de gezondheid, het draagt ook bij aan het comfort en de productiviteit van de mensen die in het pand werken. Installatietechniek Huisman is een specialist op het gebied van luchtbehandeling en informeert u graag over de mogelijkheden.

Wat is luchtbehandeling?

Luchtbehandeling is een overkoepelende term voor het koelen, verwarmen, verversen, bevochtigen of ontvochtigen van de lucht binnen een pand of ruimte. Ook het behandelen van de lucht, ten behoeve van het onschadelijk maken van bacteriën, schimmels en virussen, valt onder luchtbehandeling.

Een luchtbehandelingssysteem bestaat, afhankelijk van het gebouw, de mogelijkheden en de complexiteit van het gekozen systeem, uit meerdere onderdelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere een zogeheten luchtbehandelingskast (lbk), luchtkanalen en filters. 

Wat voor luchtbehandelingssystemen kunnen jullie leveren?

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige luchtbehandelingssystemen van Zehnder. Dit merk specialiseert zich al jaren in ontwikkelen van oplossingen voor het realiseren van een aangenaam, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ook voor uw bedrijfspand is er een passend Zehnder luchtbehandelingssysteem beschikbaar. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van uw luchtbehandelingssysteem verzorgen. 

Ja, ik wil meer weten over luchtbehandeling!

Installatietechniek Huisman kan voor elke situatie een efficiënt luchtbehandelingsplan op maat maken. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! Uiteraard kunnen wij ook de investering en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken. Zo komen we samen tot een passende oplossing!

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: luchtbehandeling

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl