Thermostaten

Met alleen een CV-ketel en radiatoren bent u er nog niet. U heeft vanzelfsprekend ook een geschikte thermostaat nodig om de temperatuur te regelen! Ook daarbij is Installatietechniek Huisman u graag van dienst. 

Wat voor soorten thermostaten zijn er?

In de verwarmingswereld maken we onderscheid tussen conventionele thermostaten, klokthermostaten en slimme thermostaten. 

  • Conventionele thermostaten: Dit zijn in feite de eerste generatie geautomatiseerde warmteregelaars. Omdat deze verouderde thermostaten gebruik maken van kwik en dit tegenwoordig niet meer is toegestaan, leveren wij deze niet. Indien u nog over een conventionele thermostaat beschikt kan het zeker het overwegen waard zijn om een modern model te laten installeren.
  • Digitale klokthermostaten: Deze warmteregelaars zijn een grote sprong voorwaarts ten opzichte van conventionele thermostaten. Ze zijn een stuk nauwkeuriger in te stellen en bieden een verhoogd gebruiksgemak en comfort in huis. Bovendien kunt u van tevoren instellen hoe laat de verwarming aan moet gaan (bijvoorbeeld vlak voordat u op staat of wanneer u thuiskomt van uw werk).
  • Slimme thermostaten: Deze warmteregelaars gaan nog een stapje verder en maken het mogelijk om de verwarming op afstand te bedienen via uw smartphone of tablet. Daarbij zijn slimme thermostaten uitgerust met allerlei extra functies, zoals aanwezigheidswaarneming. Een slimme thermostaat is qua aanschafkosten iets prijziger dan een eenvoudige klokthermostaat, echter kunt u met een slimme thermostaat veel besparen op uw energiekosten!

 

Welke thermostaten kunnen jullie leveren?

Installatietechniek Huisman is officieel dealer van de merken Nefit en Honeywell. Wij kunnen voor elke CV-ketel en elke woning een geschikte thermostaat leveren. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe thermostaat verzorgen!

Bekijk hier ons complete assortiment aan thermostaten:

Thermostaten

Ja, ik wil meer weten over thermostaten!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Nefit en Honeywell thermostaten? Neem dan contact op met Installatietechniek Huisman. Wij bekijken graag welke thermostaat het beste aansluit op uw specifieke situatie!

 

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: thermostaten

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl