Radiatoren

Het maakt niet uit of het nu gaat om een woning of om een bedrijfspand, als u voor de verwarming gebruik maakt van een CV-ketel dan zijn radiatoren van cruciaal belang voor de warmteoverdracht. Echter is er een groot verschil tussen de radiatoren die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Installatietechniek Huisman informeert u graag over de mogelijkheden. 

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van radiatoren?

Conventionele radiatoren zijn niet bepaald een lust voor het oog. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat veel mensen deze saaie, grijze dingen trachten te verstoppen achter gordijnen en meubels. Dit is echter niet bevorderlijk voor de warmteoverdracht. Daarom is het aan te raden om eens te kijken naar radiatoren met een design dat wel past bij uw inrichting. Design radiatoren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele soorten, afmetingen en kleuren. Ook voor uw interieur zijn er mooie exemplaren te vinden!

Hoe zit het met de werking van mijn radiatoren?

Wanneer u ervoor kiest om uw radiatoren te laten vervangen, kunt u deze meteen waterzijdig laten inregelen. Waterzijdig inregelen betekent dat elke radiator van de juiste toestroom van warm water wordt voorzien. Dat verhelpt veelvoorkomende problemen, zoals radiatoren die slechts gedeeltelijk of bijna helemaal niet meer opwarmen. Het vervangen van radiatoren is dus niet alleen vanuit een esthetisch oogpunt aan te raden, maar ook om van een verhoogd wooncomfort te kunnen profiteren.  

Ja, ik wil meer weten over radiatoren!

Wilt u uw radiatoren graag laten vervangen door exemplaren die wél passen bij uw inrichting? Neem dan contact op met Installatietechniek Huisman. Wij laten u graag zien welke radiatoren wij voor u kunnen installeren. 

Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: radiatoren

© Huisman Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Privacy statement - Instalweb.nl